Inkl. moms

Exkl. moms

MegaKakel Logotyp

Produkter

Sök
Stäng denna sökruta.

Utforska Kährs historia och kvalitetsgolv med oss!

Hem

/

Inspiration

/

Utforska Kährs historia och kvalitetsgolv med oss!

Utforska Kährs historia och kvalitetsgolv med oss!

Vi tar en närmare titt på en av världens mest innovativa tillverkare av parkettgolv: Kährs. Med en historia som sträcker sig över 160 år är Kährs en av de äldsta golvtillverkarna i världen, och deras engagemang, innovation och kvalitet har gjort dem till en global marknadsledare.

En svensk historia av trä och innovation

Kährs grundades 1857 i Nybro, en plats djupt belägen i de småländska skogarna. Johan Kähr den äldre startade en snickeriverkstad där man tillverkade bruksföremål av trä. Under åren har företaget utvecklats och förfinats, och idag har det fortfarande sitt hjärta i Nybro.

Innovativa genombrott som formade branschen

Historien om Kährs är inte bara en berättelse om ett företag, det är en berättelse om innovationer som har format hela den globala trägolvindustrin. Från uppfinningen av lamellparketten till den limfria Woodloc®-fogen har Kährs ständigt varit i framkant när det gäller att introducera nya tekniker och förbättringar.

Megakakel och Kährs: En långvarig relation

Megakakel har haft förmånen att samarbeta med Kährs i många år och har genom åren skapat sig en djup kunskap om deras trägolv. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder Kährs högkvalitativa golv och att vara en del av deras historia och framgång.

Upptäck Kährs sortiment hos Megakakel

Utforska Kährs imponerande sortiment av golvprodukter. Från klassiska parkettgolv till moderna tvåskiktsparketter, Kährs har något för alla smaker och behov. Se hela sortimentet här och hitta det perfekta golvet för ditt hem eller företag.

Jag handlar som

Privatperson

(Visa priser inkl. moms)

Företag

(Visa priser exkl. moms)

Privatperson

Företag

(Visa priser inkl. moms)

(Visa priser exkl. moms)